flaky DSL since the fire

Internet access discussion, including Fusion, IP Broadband, and Gigabit Fiber!
3 posts Page 1 of 1
by murrayc » Tue Nov 05, 2019 9:55 pm
I'm outside of the immediate fire area (Forestville) but since we got electricity back the DSL has been virtually useless. Forget about Netflix, and a large web page is likely to time out before completing.
Support phone has a message from Oct 27th, and all I got from the support email was the automatic response. What's up? This isn't the level of CS that Sonic normally provides.
by amayfield » Thu Nov 07, 2019 9:58 am
Taking a look at the historical graphs for your circuit I'm not seeing an obvious culprit for your issue - the sync rates and even bandwidth usage pre/post power outage look very similar. I ran a line test and the results look comparable to previous line tests so I don't think it's physical line problem. The power event may have affected your router in an unanticipated way, have you reset that device?
Andrew M.
Community & Escalations Supervisor
Sonic
by murrayc » Thu Nov 14, 2019 7:43 am
Mud in my eye, or whatever the expression is. Problem was my end, I swapped out the modem for an old one I had kept (from the last time I had a problem, same model Netgear) and everything is working fine.
3 posts Page 1 of 1

Who is online

In total there are 11 users online :: 2 registered, 0 hidden and 9 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 422 on Sat May 26, 2012 5:28 am

Users browsing this forum: Google [Bot], MSN [Bot] and 9 guests